Ons team in actie
Projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jarenlang in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in tal van bedrijfstakken. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Specialistische schoonmaak van glasplaten bij ABN AMRO

In het najaar 2016 heeft Active voor de ABN AMRO de specialistische schoonmaak van de glasplaten ten behoeve van de fietsenstalling gerealiseerd. De werkzaamheden vonden plaats in het weekend, zodat kantoormedewerkers geen overlast ondervonden van de uitvoering. Het project is conform afspraak gerealiseerd en opgeleverd. Het resultaat werd positief ontvangen.

Specialistisch transport voor nieuwe vertrekhal

Voor onze opdrachtgever Engie hebben wij specialistische transporten uitgevoerd voor de extra vertrekhal, die is gebouwd door Schiphol. Het betrof luchtkanalen die in de ochtend werden getransporteerd, zodat we de kraanbewegingen niet hinderden. Transport is uitgevoerd met behulp van een verreiker. De luchtkanalen zijn op het dak gehesen en werden verder getransporteerd voor montage.

Diverse transporten voor Peinemann

In samenwerking met Peinemann voeren we diverse transporten uit voor onder meer Engie, BAM en Kone BV. Dit kan het aan- en afvoeren zijn van combicontainers (voorraad- en kantoorcontainers), complete liften, roltrappen van 16 meter en lantarenpalen. Verder verzorgen we hijsactiviteiten met autolaadkranen voor het transport van onder meer luchtbehandelingskasten, airco units en containers. Dit transport vindt vaak plaats buiten kantoortijden.

Innovatieve samenwerking tussen Active en Peinemann

Onze samenwerking met Peinemann is innovatief, zowel voor onze opdrachtgevers als voor het interne proces van Active en GSA. Wanneer opdrachtgevers specifieke goederen hebben, die niet met het standaard materieel getransporteerd kunnen worden, ontwikkelen we in samenwerking met Peinemann passend materieel. Er is onder meer een hijsbak ontwikkeld, waarin lamellen van ca. 8-9 meter zonder schade getransporteerd zijn. Maar er is gezamenlijk ook een specifieke kanalenlift ontwikkeld voor het transporteren en monteren van modulaire elementen.

In 2014 is er materieel voor een efficiënter intern proces ontwikkeld. Dit betrof een speciale kantelmachine voor het kantelen van het afval. Regulier werd afval in bakken geleegd door handmatige handelingen of met behulp van een knijper. GSA vond dat dit proces efficiënter moest en met minder belasting op het personeel. Eis was dat de machine toepasbaar moest zijn voor verschillende typen bakken van verschillende afvalverwerkers. Peinemann heeft toen een kantelmachine ontwikkeld die geschikt is voor de verschillende afvalcontainers van de grootste afvalverwerkers van Nederland. Hierdoor kunnen Active en GSA op een innovatieve wijze slimmer het afval verwerken en het reduceert de fysieke belasting op onze medewerkers. Deze kantelmachine wordt nu ook op projecten bij onze opdrachtgevers ingezet.

Glasbewassing en specialistische reiniging bij ABN AMRO

In opdracht van Engie voert Active de glasbewassings- en specialistische reinigingsactiviteiten uit voor de ABN AMRO kantoren aan de Gustav Mahlerlaan en de Foppingadreef. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van glazenwassers, die de ambassadeurs zijn van hun gebouw. Zij zorgen voor hun materieel en materiaal, zodat ze altijd in staat zijn het glas op de juiste wijze te behandelen. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten de glasbewassing uit te voeren, worden de medewerkers ingezet voor inpandige facilitaire diensten. De werkzaamheden bestaan ook uit gevel- en dakgootreiniging en het reinigen van natuursteen.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.